Diensten


Administratieve ondersteuning†

Wij zorgen voor een efficiŽnte inrichting van uw administratie. Dat geeft u goed inzicht in de gezondheid van uw bedrijf. Wij helpen u de cijfers te interpreteren.

Jaarrekening

Een betrouwbare en goedgekeurde jaarrekening. Op tijd. Het opstellen, beoordelen, controleren ťn duidelijk toelichten van uw jaarrekening doen we elk jaar weer. Nauwkeurig, zodat het geen routineklus wordt.

Fiscaal advies

Is uw ondernemingsvorm nog steeds de meest gunstige? Is het verstandig om nu die investering te doen, of fiscaal aantrekkelijker over een paar maanden? Belastingaangiftes doen we zeer nauwkeurig, zodat u niet teveel betaalt. En heeft u goed over uw pensioen nagedacht?

Signaleren

Bent u op de hoogte van de komende wijzigingen in de regelgeving voor uw bedrijfstak? Welke consequenties hebben die voor u en uw personeel? CAO, wetgeving, subsidies: wij hebben kennis van uw markt.

Duur boekhoudprogramma?

Met Snelstart hebben wij zeer goede ervaringen. Een uiterst gebruikersvriendelijk†programma inclusief automatisch inlezen van bankafschriften. U kunt ook†een demoversie downloaden. Wij zijn†leverancier van de†Snelstartpakketten.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

SCHRIJVEN MET DE HARK
Liever een duidelijke factuur en een redelijk tarief?
TSR Adviseurs
TSR Adviseurs
Postbus 258
7300 AG Apeldoorn
Tel.† 055 Ė 301 72 10